sâmbătă, 16 august 2008

Caricatură cu...xyzw!

Mulţi cititori de blog au fost intrigaţi de comentariile perverse şi infantile ale lui xyzw! Una dintre cele mai absurde acuzaţii aduse autorului site-lui “infomileanca” ar fi aceea de a acoperi fosta nomenclatură comunală comunistă, bolşevică, antidemocratică, iar el ar fi singura persoană intangibilă, imaculată, din toată pleiada intelectuală din Mileanca.

Pare să fie un forumist bătăios acest xyzw, dar intelectul lui e o minge de ping pong, maimuţărită, goală şi perfidă. Cuvintele lui provoacă mult haos, încercând să imite progresul şi civilizaţia, vizând cu timpul să le însuşească şi spiritul lor, să le umple adică de conţinut elevat, de spirit intelectual.În zadar!

Cei care-l cunosc foarte bine îşi spun de multe ori că nu are ce căuta această caricatură tâmpită şi şovină în breasla lor, un loc bine meritat i-ar fi într-o celulă clonată de Socola!Dar ce ne facem că de câtva timp el este un organism bolnav, reacţionar, plin de jivine hidoase, una mai grotescă decât alta, strâmbe şi anamorfotice, precum o caricatură!

Se vede în fiecare comentariu al său contrastul dintre dorinţa de perfidie şi reaua-credinţă, de parazit al fostului regim şi slugoiul noilor parveniţi, şi care trăieşte numai din mila publică bugetară, un demagog nepedepsit, încă!

Aşteptăm replica, dacă a înţeles ceva din aceste cuvinte!

9 comentarii:

Anonim spunea...

Postul asta vine la fix dupa ala cu adormirea Maicii Domnului. Jonglam foarte usor intre piosenie si facut spume la gura ca la usa cortului. Doar o insiruire incoerenta de epitete injurioase, atat de specifica romanilor...

korani spunea...

imposibil!!!!!!!!!!!!!.............xyzw are si "aparator" ...........
aspoiu eu zic sa lasi sf-ul si fa si tu ceva mai pamantesc.....citeste o carte (nu sf) .. eu zic sa incepi cu niste fabule, nu mai comenta la un "post" la care tu nu ai nici o treaba ....... si daca vrei epitete injurioase eu zic sa iei legatura cu fucker-ul de xywz iti arata el "epitete injurioase"...aaaaaa.....si inca ceva .. specific romanilor e faptul ca, comenteaza incoerent, ilogic, absurd, neclar, anormal, straniu, contradictoriu, negandit, nepotrivit, irational si ABERANT ... specific mai ales romanilor care citesc SF (aspoiu si xywz ... de fapt eu cred ca xywz nu stie sa citeasca ... ii citeste aspoiu )

3Minator spunea...

Epitet, aspoiu (?) pare a fi copia mai spoită a lui csizvi...
Totuşi, la fel de curajoasă. Şi dacă articolul de mai sus conţine "spume", nu ştiu ce părere ar putea avea de unele comentarii ale anonimului subinginer xyzw!
Corb la porc nu-şi scoate ochii! Or something...

Anonim spunea...

He he, sinteti haiosi! :D

pentru mileanca spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
pentru mileanca spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
3Minator spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Sinteti mortali! Borat e mic copil pe linga voi! Hi, hi!

MMM spunea...

aspoiu, n-ai înţeles: borat e MODEL pentru unii...
:))