vineri, 10 iulie 2009

Editorial: De ce iubim Mileanca!...Fără bani!


Mileanca este mai liniştită ca niciodată. Cateva valuri de bârfioare animează putin uliţele făcându-le pe cele câteva văduve tinere să alerge spre băncile portocalii. Curţile stau goale, iar puţinii câini de pe asfalt preferă gardul primăriei.
Criza a curăţat totul în calea ei…atât contribuabilii, cât şi votanţii perdanţi !

****
Grila de salarizare din legea unica va trebui revizuita inca o data, Ministerul Finantelor atentionand Guvernul ca propunerile ajustate ale Ministerului Muncii nu sunt sustenabile din punct de vedere financiar.
"Ramanem pe ideea ca tre­buie reanalizate propunerile facute, in functie de posibi­li­tatile financiare. Am convenit ca trebuie sa evaluam toti parametrii. In mod obliga­toriu va trebui sa ne orientam si catre coeficientii de sus", a declarat Valentin Mocanu, secretar de stat in Ministerul Muncii, citat de Mediafax.
El a precizat ca nu se cunoas­te deocamdata cat de mult vor fi ajustati coeficientii de ierarhizare, acest lucru urmand sa fie stabilit in grupul de lucru pentru elaborarea proiectului de lege. De ase­menea, Ministerul Muncii a cerut tuturor institutiilor sa-si faca propria evaluare financiara pe propunerile coeficientilor pe care le-au inaintat.
Ministrul Finantelor, Gheorghe Pogea, a anuntat ca a cerut Guvernului ama­narea cu inca doua sapta­mani a datei de finalizare a legii salarizarii unice, astfel incat sa fie analizate toate variantele posibile, precizand ca actuala forma a legii nu prevede o redu­cere suplimentara a coefi­cientilor
***

Niciun comentariu: