vineri, 6 noiembrie 2009

Cronica unei zilei din anul gripei A H1N1!

Dacă e să gândesc pozitiv, dimpotrivă, ei o să devină imuni la A H1N1.


Autorităţile locale( la dreapta: primarul, Ioan Ursache) au oferit şi oferă comunităţii un "tratament" preventiv: curăţenia satului!










“Din punct de vedere personal purtarea mastilor este inutila si periculoasa,am să vă explic de ce, deci purtarea unei asemenea masti care costa cativa lei nu reprezinta altceva decat o posibilitate de a colecta germeni patogeni si potentiali patogeni exact la cativa centimetri de caile aeriene superioare ale personelor respective, nu exista filtru la ora actuala in lume care sa filtreze virusii, pentru ce este importanta, pentru cei care nus tiu sa foloseasca batista traditionala si pentru cei care nu stiu sa protejeze pe cei din jur prin tuse sau stranut, purtarea mai mult de o ora a unei masti nu face altceva decat sa produca un focar, sau un mediu de cultura deosebit la o temperatura de 36 de grade, numai bun sa creasca”( o declaraţie DSP)
Concluzia: dacă vă îmbolnăviţi de gripă porcină, trataţi-vă singuri! Dacă puteţi, dacă aveţi ştiinţa, dacă aveţi cu ce. Şi aşa mai departe!

Niciun comentariu: