vineri, 11 decembrie 2009

Comunicat de presă

Peste 4.000 de cadre didactice de la nivelul judeţului Botoşani vor beneficia de câte un mic cadou din partea Sindicatului din Învăţământul Preuniversitar .
Practica a fost aplicată în rândul membrilor Sindicatului din Învăţământul Preuniversitar, ai cărui lideri au decis acordarea unor sume, considerate cadouri pentru sărbătorile de iarnă 2009.
Sindicatul din Învăţământul Preuniversitar distribuie organizaţiilor sindicale din şcoli jumătate din cotizaţia plătită de membrii noştri anual, cotizaţie care diferă de la caz la caz în funcţie de statutul fiecărui cadru didactic dar şi de veniturile lunare pe care le realizează, dorim în acest fel ca membrii noştri de sindicat să se bucure de un stimulent financiar, în contextul legii care se referă la diminuarea cheltuielilor salariale şi mai ales având în vedere lipsa primelor în acest an.
În medie, cotizaţia lunară a membrilor Sindicatului din Învăţământul Preuniversitar este cuprinsă între 7 şi 20 de lei, fiind calculată la un procent din salariul de încadrare.
Vă urăm LA MULŢI ANI şi un 2010 prosper şi fericit !

Niciun comentariu: