joi, 10 iunie 2010

"Va mulţumim, iubită doamnă învăţătoare!"


Cadrele didactice iesite la pensie din şcolile milencene ( Maria Mădularu, Duţa Mihai, Geta Ştefănescu) au fost omagiate de colegii care inca activeaza in sistem, in cadrul unei manifestari organizate.

Foştii invatatori au incercat sa realizeze o adevarata "punte intre generatii" si sa transmita celor mai tineri ceva din experienta lor la catedra.
Cuprinsi de emotie, chiar cu lacrimi in ochi, pensionarii din invatamintul primar au ascultat cuvintele de multumire ale urmasilor lor, cuvinte care i-au impins in lumea amintirilor si i-au facut sa retraiasca vremurile de la catedra.

Actualii dascali au demonstrat ca nu i-au uitat pe cei care au educat generatii si generatii de elevi si au tinut sa le multumeasca pentru "efortul de a sadi in inimile tinerilor dorinta de a cunoaste si de a le insufla valorile esentiale.
Si pentru ca recunostinta elevilor este cea mai mare rasplata a unei cariere de dascal, pensionarii din invatamint au fost omagiati de cei mai talentati elevi din scolile milencene.


Dupa manifestarea omagiala, participantii s-au retras pe terasa, pentru a putea depana amintiri.

Niciun comentariu: