luni, 30 august 2010

Zilele oraşului Săveni

Nume celebre ale muzicii populare si usoare româneşti au urcat, sâmbătă şi duminică, pe scena din Săveni, amenajată special cu prilejul celei de-a doua ediţii a Zilelor orasului. Au concertat, pe lângă ansamblurile folclorice "Siretelul" din Virfu Cimpului, "Tudoreanca" din Tudora" si "Codruletul" din Vorona, Orchestra "Rapsozii Botosanilor" condusă de maestrul Ion Cobîlă, dar si interpreta Brînduşa Covalciuc Ciobanu.
Dar şi Craitele" si "Heaven", urmate de solistii de muzica populara Dan Dobos si Ionut Dolanescu. Seara s-a încheiat cu spectacole sustinute de Nicola si formatia "Directia 5".

Duminica, au cântat Fanfara de la Hudesti, ansamblul "Hora" de la Vlasinesti, ansamblul "Floarea Soarelui" Saveni, ansamblul "Datina" Botosani, si ansamblurile caselor de cultura din Tirgu Neamt si Vatra Dornei, trupele "Bordo" si "Alb si Negru", dar si Viorica Macovei si Maria Dragomiroiu, urmate de "Datina" si "Hara". Seara s-a încheiat cu un concert surpriza sustinut de "Iris" & Cristi Minculescu.

Niciun comentariu: