joi, 7 octombrie 2010

Buget local ...diminuat!

Bugetul local de venituri si cheltuieli al comunei Mileanca a fost diminuat cu suma de 447.990 lei, bani ce vor fi returnati finantistilor botoşăneni.

In urma cu aproximativ o luna de zile, conducerea Primariei a primit o instiintare de la Directia Generala a Finantelor Publice Botoăani, prin care li se aducea la cunostinta faptul ca, in conformitate cu unele legi privind finantele publice locale si a unei Ordonante de Guvern, s-a emis o decizie pentru repartizarea sumelor defalcate din TVA, pentru echilibrarea bugetelor locale si a cotelor defalcate din impozitele pe venit aferent anului in curs.
"Si asa ne era greu sa ne descurcam cu putinii bani de la bugetul local. Acum mai trebuie sa mai si returnam bani. Am convocat o sedinta ordinara de Consiliu Local al comunei Mileanca, unde am supus pe ordinea de zi un proiect de hotarare privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli. In cadrul acestei sedinte, vom diminua bugetul cu suma respectiva necesara. Banii vor fi luati de la celelalte capitole din veniturile bugetare", a declara primarul comunei Ioan Ursache.

Un comentariu:

Matei Corvin spunea...

Voi chiar credeti ca Mileanca a avut vreodata un buget???!!!