marți, 25 ianuarie 2011

Ultima săptămână de şcoală din primul semestru!

După o vacanţă de iarnă prelungită, pentru mulţi dintre elevii şi preşcolarii milenceni şi după doar trei săptămâni de şcoală, elevii se pregătesc iar de vacanţă.
Pe 28 ianuarie 2011 se vor încheia cursurile primului semestru din acest an şcolar, iar vacanţa va dura până pe 6 februarie, inclusiv.
Cursurile celui de-al doilea semestru se vor face în perioada 7 februarie - 15 aprilie, urmând apoi a fi întrerupte de pe 16 aprilie şi până pe 25 aprilie, când elevii vor avea vacanţa de Paşte.
Orele vor fi reluate marţi, 26 aprilie 2011, şi se vor ţine până pe 17 iunie, când se va încheia anul şcolar în curs. În zilele libere prevăzute de lege, elevii nu vor face ore.
Vacanţa de vară va începe pe 18 iunie 2011 şi se va încheia pe 11 septembrie 2011.
Până atunci însă, pe elevii din ultimul an de gimnaziu şi pe cei din ultimul an de liceu îi aşteaptă un semestru greu, cu teze, examene de admitere la liceu şi examen de bacalaureat.
În luna iunie, elevii de clasa a opta vor susţine probele de verificare a cunoştinţelor la limba şi literatura română şi matematică în vederea admiterii la liceu.
Tot în luna iunie, şi absolvenţii de liceu vor intra în focul examenelor şi vor susţine bacalaureatul.

Niciun comentariu: