vineri, 24 iunie 2011

Emoțiile s-au încheiat!

Pentru majoritatea absolvenţilor de gimnaziu, emoţiile mari s-au încheiat, odată cu afişarea rezultatelor.
Cei ce au depus contestaţii mai pot spera până luni că media lor va urca suficient de mult cât să le asigure admiterea în liceul dorit.
De săptămâna viitoare, cei 50 de absolvenţi de clasa a VIII-a încep completarea fişelor de înscriere, sub supravegherea diriginţilor şi a părinţilor.
Conform metodologiei, transmiterea fişelor de înscriere de la şcoli la centrele zonale de înscriere se face, pe măsura completării lor, în perioada 30 iunie - 6 iulie 2011, iar în 13 iulie liceele afişează rezultatele.
În Mileanca, rezultatele s-au afişat la ora 12.00, când terasa şcolii era deja plină de copii şi părinţi. Discuţiile aprinse, după felicitări sau îmbărbătări, s-au purtat pe tema liceelor unde vor să ajungă viitorii boboci. Sau, în unele cazuri, unde şi-ar dori părinţii să-i vadă.
Elevii vor fi admişi la unul din liceele pentru care au optat pe baza mediei între nota finală de la evaluare şi cea din clasele V-VIII.
Statistic așa se prezintă rezultatele de la Evaluarea Națională obținute de elevii milenceni:total elevi prezenți:50, din care au obținut medii sub 5:13; de 5:9; de 6:9; de 7:10; de 8:7; de 9:2.

Niciun comentariu: