luni, 25 iulie 2011

Furt de la Statia de Pompare

La data de 22.07.2011, in jurul orelor 09.00, s-a sesizat de catre un inspector de zona in cadrul Administratiei Nationale a Imbunatatirilor Funciare – Sucursala Moldova de Nord – Unitatea de Administrare Botosani, despre faptul ca in perioada aprilie-iulie 2011, din Statia de Pompare Mileanca (situata intre localitatile Mileanca si Tataraseni - com. Havirna), s-au sustras diferite componente de la utilajele electrice instalate in interior.
Constatarea a fost facuta de catre reprezentantii unitatii, cu ocazia unei verificari efectuate la data de 20.07.2011.
In baza sesizarii, politistii s-au deplasat la fata locului, insotiti de reprezentantii A.N.I.F., ocazie cu care i-au surprins in flagrant, in timp ce sustrageau componente din cupru de la instalatiile statiei, pe C. MARIUS-FLORIN de 35 ani si C. MADALIN-IRINEL de 15 ani, tata si fiu, cu domiciliul in comuna Havirna, jud. Botosani.
Cu ocazia cercetarilor efectuate s-a stabilit ca, in perioada 15.04.2011-22.07.2011, acestia au sustras in repetate randuri, cantitati de cupru, alama si aluminiu, de la instalatiile statiei, pe care le-au vandut unor persoane necunoscute care au tranzitat comuna Havarna.
Prejudiciul cauzat prin comiterea furturilor urmeaza a fi calculat si comunicat de catre reprezentantii A.N.I.F..
In cauza se continua cercetarile fata de autori sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Niciun comentariu: