luni, 18 iulie 2011

Se dau bonurile valorice EURO 200!

Primele trei zile ale săptămânii - 18, 19 si 20 iulie - sunt rezervate pentru distribuirea de la casieria Inspectoratului Scolar Botoșani a bonurile valorice Euro 200.
Persoanele desemnate din comisia Euro 200 din fiecare unitate de învătământ pentru ridicarea bonurilor valorice se vor prezenta cu lista finală a beneficiarilor, semnată de comisie si stampilată.
Comisia are obligatia de a asigura distribuirea către benefiicari a bonurilor valorice si răspunde de corectitudinea datelor completate pe bonurile valorice si distribuirea acestora conform calendarului.
Bonurile valorice în valoare de 200 de euro fiecare, au ajuns la sediul Inspectoratului Scolar la sfîrsitul săptămânii trecute.
Ele vor ajunge în posesia elevilor milenceni, nominalizati ca beneficiari ai programului privind achizitionarea de calculatoare de tip desktop cu sprijin financiar de la Ministerul Educatiei.
Elevii beneficiari de euro învată în cele 4 scoli din comună.
Potrivit calendarului Euro 200, achizitionarea de calculatoare este posibilă pînă pe 31 august, după această dată tichetele valorice pierzându-si valabilitatea. Numărul total de beneficiari Euro 200, la nivel national, este de 22.392, iar venitul maxim brut lunar pe membru de familie pentru care s-a acordat ajutorul financiar este de 48,06 lei.

Niciun comentariu: