marți, 20 septembrie 2011

Meteo de azi până joi!

Marţi, în sud-vestul şi în sudul ţării toamna încearcă să-şi intre în drepturi: cerul se înnorează temporar şi vântul va avea intensificări. Vor fi şi ploi, în general slabe, dar însoţite de descărcări electrice, local în Banat şi în Oltenia, iar către seară, izolat, în Muntenia şi la munte.
În celelalte regiuni va fi o zi frumoasă, cu intervale însorite. Temperatura aerului scade uşor în zonele cu cer noros şi ploi, iar la amiază termometrele vor arăta între 21 şi 29 de grade.
Miercuri, în sudul ţării va fi o zi de toamnă autentică cu cer noros, intensificări ale vântului şi câteva ploi slabe, posibil însoţite şi de fenomene electrice. Tot în sud temperatura aerului mai scade uşor, dar ajunge la valori normale pentru această dată.
În celelalte regiuni va fi o zi frumoasă, cu soare, dar vor fi condiţii de ceaţă la primele ore din zi. Maximele se vor încadra între 20 şi 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în nord-vestul ţării.
Joi vremea redevine frumoasă în toată ţara. Cerul va fi variabil şi doar dimineaţa pe văi şi în depersiuni sunt condiţii să apară ceaţa. Vântul nu mai trece de moderat, iar regimul termic depăşeşte uşor normele climatologice ale datei: vorbim de valori între 22 şi 28 de grade la amiază

Niciun comentariu: