luni, 7 noiembrie 2011

Recensământul de control!

In perioada 4-14 noiembrie se desfasoara recesamantul de control, pentru a se verifica daca datele furnizate la recensamantul populatiei sunt corecte.
"Obiectivul acestui recensamant de control este de a masura calitatea raspunsurilor si volumul informatiilor culese. Sectoarele care vor fi recenzate au fost alese prin selectie de la nivel central, iar noi, la nivel local, am selectat o treime din sectorul de recenzat", a declarat Ovidiu Mihalache, director interimar in cadrul Directiei de Statistica Botosani.
Un sector inseamna in jur de 100 de locuinte, fecarui recenzor revenindu-i cate un sector.
Recensamantul de control in judetul Botosani va fi realizat in municipiul Botosani - 2 sectoare, cate un sector in municipiul Dorohoi, in Stefanesti, dar si in Cordareni, Dobarceni, Hudesti, Mileanca, Sendriceni, Vaculesti.
La recensamntul de control nu vor fi aceeasi recenzori ca prima data. Ovidiu Mihalache spune ca s-au incheiat conventii civile, recenzorii urmand sa fie remunerati cu 50 lei pe zi, pentru perioada vizata.
Pentru recensamntul de control sunt chestionare speciale, care contin informatii mai putine decat la prima etapa a recensamntului locuintelor si populatiei.(Știri.Bt.ro)

Niciun comentariu: