joi, 22 decembrie 2011

Daruri de la Primărie

Ultima săptămână de şcoală s-a transformat pentru elevii din comuna noastră în şapte zile de sărbătoare.
Autoritatea locală le aduce copiilor în dar cadouri, iar copiii s-au pregătit intens pentru a face din ultimele zile de şcoală spectacol
Cei 350 de copii din instituţiile de învăţământ din comună vor primi daruri cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Cadourile au început să fie împărţite din data de 20 decembrie.
Până mâine, darurile vor ajunge la toţi copiii.
Cadourile sunt oferite de Primăria şi de Consiliul Local al comunei, prin reprezentanţii acestora - primarul comunei,Ioan Ursachi şi consilierii locali și au o valoare de peste 5.ooo lei. Pentru elevi, ultima săptămână de şcoală este marcată prin multiple de activităţi de sărbătoare.
Programul de desfăşurare a serbărilor oferite de şcolari şi preşcolari a fost deschis marți, la ora 10.00, de o grupă a Grădiniţei din Mileanca, educatoare Laura Pălăduță.
Ieri, între orele 9.00 şi 14.00, au susţinut spectacole dedicate sărbătorilor de iarnă grupele de preşcolari din Seliștea și Școala Codreni.
Astăzi, între orele 9.00 şi 14.00, preşcolarii Grădiniţei nr. 2 Mileanca, educatoare Rodica Bordianu au pregătit spectacole dedicate sărbătorilor de iarnă. Tot azi, la ora 11.00 au primit daruri școlarii de la Mileanca.
Programele artistice cu genericul „Uite, vine Moş Crăciun!",au avut îndrumători învățători și diriginți.
Atât în deschiderea evenimentului, cât şi pe parcursul distribuirii cadourilor, fundalul muzical de sărbători de iarnă a fost asigurat de un grup instrumental de copii talentaţi, care, timp de aproape un sfert oră, au interpretat o mulţime de colinde din repertoriul românesc şi internaţional.

Niciun comentariu: