marți, 6 martie 2012

Înscrierea copiilor s-a derulat fără probleme!

Înscrierea copiilor în clasa întâi şi în clasa pregătitoare s-a derulat fără probleme în Mileanca, deşi ieri dimineaţă, la Bucureşti, la Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS) softul destinat înscrierilor s-a blocat.
Înscrierile s-au derulat normal, fără a fi semnalate nici un fel de probleme. Înscrierile se fac la şcoală, părintele dă acolo datele copilului, date care ulterior sunt înregistrate informatic.
În Mileanca înscrierile au început înainte ca Ministerul Educaţiei să pună la dispoziţie un soft de monitorizare a acestora. S-a creat un site propriu de monitorizare a înscrierilor din comună, unde pot fi găsiţi toţi copiii înscrişi atât la grădiniţă, cât şi la şcoală, unde sunt introduşi toţi copiii care de la anul intră la grădiniţă, în clasa pregătitoare sau în clasa întâi.
Orice părinte care şi-a înscris copilul la una dintre aceste forme de învăţământ poate verifica dacă înscrierea s-a efectuat fără probleme accesând site-ul şi introducând codul numeric personal al copilului înscris.

Niciun comentariu: