marți, 13 martie 2012

Și în acest an Let’s Do It Romania!

Mileanca se va alătura, anul acesta, din nou, campaniei de mediu „Let’s Do It Romania!” din dorinţa de a transforma această zi dedicată curăţeniei generale într-un mod de viaţă al tuturor milencenilor!
Provocarea pe care și judetul o primeşte anul acesta este şi mai mare deoarece, în anul 2012, peste 85 de ţări din întreaga lume vor organiza o zi de curăţenie generală, în perioada 24 martie-25 septembrie.
România este pe harta mondială – Ziua de Curăţenie Naţională este 12 mai, zi în care vor mai face curăţenie şi Bulgaria, Republica Moldova şi Turcia
Acţiunea globală de curăţenie este organizată sub numele de Let`s Do It, World!, fiind iniţiată de comunitatea cu acelaşi nume, care cuprinde toate ţările în care a fost deja realizat proiectul “Let`s Do It!”
Pentru cel de-al treilea an consecutiv, echipa “Let’s Do It, Romania!” îi invită pe toţi locuitorii României să ia parte la mişcarea internaţională de curăţenie şi să arate că le pasă de ţara lor.
Anul acesta, acţiunea de curăţenie naţională va îmbrăca o nouă formă: în fiecare judeţ vor fi propuse şi alese zonele în care se va face curăţenie, fiecare locuitor al ţării având astfel posibilitatea de a propune şi a vota zona pe care şi-o doreşte curată. Numărul de zone din fiecare județ va fi stabilit în funcţie de zonele propuse, dar şi de resursele locale.

Niciun comentariu: