luni, 28 mai 2012

Admiterea în clasa a IX-a !

De astăzi, 28 mai şi până miercuri, 30 mai elevii milenceni de clasa aVIII-a  care au aptitudini artistice, sportive, lingvistice sau duhovniceşti se pot înscrie la probele de aptitudini pe care trebuie să le susţină pentru a deveni liceeni la liceele vocaţionale (de arte, sportive sau seminarii teologice), respectiv la liceele care organizează clase cu predare bilingvă.
Cei interesaţi şi-au primit în cursul săptămânii trecute anexele la fişele de înscriere în care vor fi consemnate rezultatele obţinute la probele de limbă străină/de aptitudini pe care le vor susţine în perioada 31 mai - 2 iunie.
Pentru anul şcolar 2012-2013 au fost aprobate prin planul de şcolarizare 19 clase a IX-a pe filieră vocaţională, adică 532 de locuri.
Media de admitere în cazul acestor clase este diferită faţă de media de la liceele "de masă".
La profilul artistic-specializarea arte vizuale şi la profiulul sportiv media la probele de aptitudini contează în proporţie de 75% din media de admitere.
 La profilul artistic - specializarea muzică, ponderea notelor la probele de aptitudini este de 50%. La profilul teologic, ponderea notelor la probele de aptitudini este de 25% din media de admitere.

Niciun comentariu: