sâmbătă, 28 septembrie 2013

'Let's Do It, Romania!' - Ziua Curăţeniei Naţionale

Să facem curățenie în toată țara, într-o singură zi!
Campania de ecologizare 'Let's Do It, Romania!', cel mai mare proiect de implicare  socială din România s-a derulat, sâmbătă, la nivel naţional începând cu primele ore ale dimineţii.
Iniţiativa beneficiază de sprijinul Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice /MMSC/, iar voluntarii implicaţi în campanie vor colecta, într-o singură zi, deşeuri menajere din arealele naturale (păduri, câmpii, gunoaie de pe malurile pârâurilor şi de pe marginea drumurilor etc.), dar şi din afara oraşelor.





 De la 09.00 dimineaţa şi până în jurul orei 12.00, în mai multe zone din comună s-au desfăşurat acţiuni de curăţare a mizeriilor aruncate pe spaţiile verzi.


 Echipa „Let`s Do It, Romania!” a dat startul  pentru Marea Curățenie de pe 28 septembrie! Pentru cel de-al patrulea an consecutiv, românii se vor uni din nou pentru o cauză comună: curățarea României de deșeuri!


Ca în fiecare an actiunea Let s do it Romania, adună zeci de voluntari din cadru elevilor și cetățenilor pentru a face împrejurimile comunei Mileanca, cât mai curate.
 La nivel local, sunt vizate zonele Podriga, drumurile spre Codreni și Scutari în care s-au implicat astăzi, 28 septembrie, în campania „Let's do it, Romania” - Ziua de Curăţenie Naţională, voluntarii elevi de la Școala Gimnazială Nr.l Mileanca.

 „Primăria Mileanca se implică din plin în campanie, atât cu salariaţi, cât şi cu suport logistic, prin colectarea şi transportarea tuturor deşeurilor strânse de voluntari de pe raza comunei, la zona de depunere şi sortare a acestora”, a declarat viceprimarul George Văcăreanu, care coordonează întreaga acţiune, din partea administraţiei locale.






Niciun comentariu: