joi, 7 noiembrie 2013

PNDR vine în satul tău!

Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), cu sprijinul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si a Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura, a demarat a doua parte a celei mai ample campanii de informare din Romania „PNDR VINE IN SATUL TAU”.
 Caravana va oferi informatii despre stadiul actual al implementarii Programului National de Dezvoltare Rurala - PNDR (plati directe, masuri active, cum se pot evita neregulile si fraudele) si a distribuit materiale informative si promotionale.
 Publicul tina al acestei Campanii este format atat din beneficiari ai proiectelor de investitii finantate prin PNDR si ai platilor directe acordate prin APIA (Agentia de Plati pentru Interventie in Agricultura), cat si din potentiali beneficiari, reprezentanti ai presei si ai publicului larg.
La initiativa primarului, Ioan Ursache,și vice- primarului Georgel Văcăreanu, caravana a poposit astăzi, 07 noiembrie 2013 in Mileanca.



 Promotorii care activeaza in cadrul campaniei au explicat cu precadere mpsurile de finantare aferente Axei 2 PNDR - Imbunatatirea mediului si a spatiului rural”.
 Cele mai dezbatute aspecte au fost: accesarea Masurii 214 „Plati de agro-mediu”, accesarea creditelor agricole pentru cofinantare, derularea corecta a proiectelor si eliminarea posibilelor nereguli, dar si explicarea modului de accesare a platilor directe pe suprafata.

Niciun comentariu: