vineri, 11 iulie 2014

Inaugurare drum comunal Hudești - Alba - Baranca

Autorităţile locale din Hudeşti au inaugurat drumul comunal care face legătura între localităţile Alba şi Baranca, drum care a fost distrus de calamităţile din 2010.
 În aceste condiţii foştii sinistraţi cărora statul le-a refăcut casele după inundaţii au acces la drumul naţional Dorohoi-Darabani.
 Cei şase kilometri de drum au fost construţi de Asocierea S.C. Tehnic Asist şi Con Proiect AKY, valoarea investiţiei fiind de peste 5 milioane de eli. Proiectul „Refacere şi modernizare drum comunal DC 83A, Alba-Baranca, km 0+200 – 6+000” a fost executat cu fonduri FEADR Măsura 322.
 “Am început acest drum pe ploaie şi l-am terminat pe ploaie. Aceste localităţi sunt legate cum de lume printr-un drum modern”, a declarat Viorel Atomei, primarul comunei făcând referire la faptul că banii pentru acest proiect au fost alocaţi după ce drumul a fost distrus de calamităţile naturale şi de faptul că ieri în judeţ a ploat cu găleata.
 La inaugurare au fost prezenţi oficialităţi de la Prefectură, Consiliul Judeţean, Inspectoratul Şcolar şi politicieni.(critix.ro)

Niciun comentariu: