joi, 30 octombrie 2014

Alegeri în Consiliul Şcolar al Elevilor

ȘASE elevi s-au înscris în cursa pentru alegerea structurii de conducere a elevilor de la Școala Gimnazială nr.1 Mileanca.
 Joi se desfăşoară alegeri în Consiliul Şcolar al Elevilor, fiind vacante posturile de preşedinte şi vicepreşedinte.
 Pentru funcţia de preşedinte vor candida patru elevi.
 Cei patru sunt urmaţi de ceilalţi doi candidaţi pentru funcţia secundă, cea de vicepreşedinte.
 Postul de secretar a fost ocupat din anul şcolar trecut de eleva B.Gabriela , din clasa a VIII a B, aleasă prin vot de către toţi elevii școlii.
 Eleva A. L. se descrie ca fiind o persoană dornică de implicare, perseverentă şi corectă.
 Aceasta îşi doreşte să convingă „cât mai mulţi elevi să participe la activităţile consiliului, arătându-le cât de frumos este să fii implicat, să lucrezi împreună cu elevi mai mari respectiv mai mici, pe scurt să fii în cadrul unui frumos colectiv de elevi.”
 Contracandidatul P. C. speră că va putea implica elevii în cât mai multe activităţi de volutariat pentru a promova munca în echipă. “Sunt o persoană interesată de dorinţele celor din jur şi îmi place să mă implic în cât mai multe activităţi de voluntariat indiferent de tema acestora.”
A. C, una dintre candidaţii pentru funcţia de vicepreşedinte a CŞE spune despre ea că este o fată hotărâtă, ambiţioasă, care tratează toate problemele cu seriozitate şi interes.
Îşi doreşte implicarea elevilor în cât mai multe campanii de voluntariat şi în proiecte naţionale, ba chiar şi internaţionale.
 Al doilea candidat pe funcţia de secund în conducerea Consiliului, R. P, este o fire sociabilă, amabilă şi ambiţioasă, învăţând mereu din greşelile sale.
Îşi doreşte să se implice cât mai mult în viaţa cotidiană a elevilor acestui liceu şi să le rezolve cât mai multe din problemele acestora.
 În această perioadă, cei patru candidaţi sunt în campanie electorală. Alegerile vor avea loc joi, 30 octombrie, 2014.

Niciun comentariu: