marți, 21 octombrie 2014

Campanie şcolară ...în şcoli!

În perioada 20-26 octombrie 2014 , în două unităţi şcolare din Mileanca se desfăşoară campania electorală pentru Alegerile din cadrul Consiliului Elevilor.
Perioada de desfășurare a procesului electoral propriu-zis este 27 octombrie – 1 noiembrie.
Data de 17 octombrie a fost termenul limită de depunere a candidaturilor online și în format fizic.
 În Mileanca au fost depuse 5 aplicaţii pentru funcţiile de conducere în Consiliul Şcolar al Elevilor şi 17 candidaturi pentru departamentele existente în Consiliul şcolar.
 Având în vedere numărul mare de candidaturi depuse, se observă dorința de implicare a noii generații, lucru care ne bucură, deoarece dovedește poziția pe care Consiliul Elevilor și-o consolidează, ca parte a experienței școlare și extrașcolare a elevilor din România.
Le mulțumesc tuturor factorilor implicați în activitățile de promovare, diriginţilor, părinţilor, conducerii şcolii, a subliniuat dna.Consilier educativ Rodica Bordianu, de la Şcoala Gimnayială nr.1 Mileanca Odată cu începerea anului şcolar, Consiliul Naţional al Elevilor derulează o nouă serie de alegeri în singurul for reprezentativ al elevilor din România. Conform Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al structurii, în fiecare unitate de învăţământ va fi ales câte un lider, respectiv în fiecare judeţ, regiune şi ulterior la nivelul ţării.

Niciun comentariu: