miercuri, 19 noiembrie 2014

Burse de 150 de euro!

Aproape 50  de cadre didactice și nedidactice din Mileanca au primit o bursă de 150 de euro.
Deşi iniţial Ministerul Educaţiei a precizat că stimulentul financiar este oferit pentru perfecţionare (respectiv pentru participarea la cursuri, conferinţe, achiziţionarea de materiale didactice, cărţi, reviste, programe educaţionale pe suport electronic), metodologia de acordare a acestor bani interzice achiziţionarea de materiale didactice.
 Proiectul se va desfășura în perioada ianuarie-iunie 2015, urmând ca personalul didactic să întocmească raportul în care să precizeze modul în care au folosit acești bani, parcurgând formele de perfecționare indicate în ghidul respectiv și în precizările trimise de Minister.
Se crede, în contiuare, că acest proiect va decurge așa cum a fost gândit fără a fi nevoie de depunerea de documente financiar-contabile în justificarea sumelor!.
 Suma este alocată printr-un proiect european, derulat de Ministerul Educației Naționale împreună cu Ministerul Fondurilor Europene.
 În total, la nivel naţional, circa 50 milioane de euro sunt necesari pentru acest program, iar pe lângă angajaţii din învăţământul preuniversitar, de burse vor beneficia şi universitarii.

Niciun comentariu: