joi, 23 aprilie 2015

Pentru Evaluarea Națională

Pentru Evaluarea Naţională, elevii de clasa a VIII-a au la dispoziţie, pe lângă manuale, culegeri şi o platformă de pregătire intitulată ExamenulTau.ro, care a fost lansată recent.
 Platforma integrează tot ce au nevoie elevii pentru a face faţă cu succes examenului.
Secţiunile de testare iniţială, învăţare, recapitulare, autoevaluare, exersare, simulare examen permit completarea cunoştinţelor orientat şi rapid, prin identificarea eficientă a zonelor unde elevul obţine punctaj mic.
 ExamenulTau.ro conţine atât soluţii personalizate de învăţare şi evaluare, cât şi sfaturi pentru evitarea situaţiilor în care emoţiile pot deveni copleşitoare şi afecta puterea de concentrare a elevilor. Prin simulările la examen, elevii susţin teste ca şi cum ar participa la Evaluarea Naţională, reuşind, astfel, să înveţe să-şi gestioneze emoţiile şi, totodată, să înveţe din greşeli, fiind îndrumați de fiecare dată către zona de învăţare unde au lacune.
 Platforma a fost realizată de specialişti în tehnica învăţării, profesori, psihologi, graficieni, specialişti video şi programatori.
 Pachetele oferite de ExamenulTau.ro pot fi achiziţionate la preţuri cuprinse între 187 şi 399 de lei, în funcţie de numărul de teste şi simulări pe care le conţin.
Pentru învăţare, elevii au la dispoziţie 302 de filme de predare şi galerii de imagini recapitulative. Pentru consolidarea cunoştinţelor, pachetul cuprinde 342 de probleme rezolvate, 191 de teste de fixare pe noţiune şi pe temă, cu indicii de rezolvare, şi 58 de teste rapide pe capitol şi pe toată materia.
Pentru evaluare, pot consulta 26 de teste multi-capitol, 56 de teste pe fiecare capitol şi simulare examen de 120 de minute, cu feedback imediat.
Totodată, elevii pot analiza şi recomandările de învăţare primite după fiecare test de evaluare.

Niciun comentariu: