luni, 18 aprilie 2016

Start în Programul ”Să știi mai multe, să fii mai bun!”

Programul ”Să știi mai multe, să fii mai bun!” se desfășoară în perioada 18-22 aprilie 2016 şi constă în derularea, la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ, într-o săptămână din al doilea semestru şcolar, a unui orar special format doar din activităţi cu caracter non-formal.
 Programul își propune implicarea, deopotrivă, a elevilor și a dascălilor, în activități extracurriculare și extrașcolare, interesante, care să le valorizeze talentele, preocupările extra-şcolare şi competenţele în domenii cât mai diverse şi interesante.
 Anul acesta, clopoţelul acestei săptămâni va suna în data 18 aprilie 2016.
 Activităţile propuse exced curriculumul naţional şi sperăm să aducă plus-valoare întregii comunităţi şcolare, prin competenţe, coeziune, spirit de echipă şi, nu în ultimul rând, prin zâmbetele elevilor şi dascălilor implicaţi.
 Clasele de învăţământ preşcolar şi primar pot planifica activităţile din programul   ”Să știi mai multe, să fii mai bun!”în altă perioadă din semestrul al doilea, dar nu mai târziu de 27 mai 2016.
 Decizia de schimbare a datei de desfăşurare a programului poate fi luată de consiliul de administraţie al unităţii de învăţământ, după consultarea cadrelor didactice.
 În perioada 23 aprilie - 3 mai 2016 este programată vacanţa de primăvară, apoi copiii se întorc la şcoală.
 Potrivit calendarului pentru anul şcolar în curs, vacanţa de vară are loc în perioada 25 iunie - 11 septembrie, când începe următorul an şcolar.

Niciun comentariu: