joi, 10 noiembrie 2016

REZULTATELE la concursul pentru directorii de școli!

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani a publicat, joi, rezultatele parțiale obținute de candidați la concursul pentru funcțiile de directori și directori adjuncți ai unităților de învățământ.
Comunicat ISJ:
* Ne cerem scuze că, din cauza disfuncțiilor site-ului Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, nu am afișat zilnic și pe site rezultatele parțiale ale candidaților la probele de analiza curriculumului vitae și interviu din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director/director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Botoșani.
 Precizăm că, pe perioada de desfășurare a probelor (17-28.10.2016), zilnic, la sediul Casei Corpului Didactic au fost afișate rezultatele candidaților.
 Conform calendarului organizării și desfășurării concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar, afișarea rezultatelor finale ale concursului se realizează în data de 18 noiembrie, iar în perioada 21 – 23 noiembrie se depun contestațiile care vor fi soluționate de comisia de contestații în perioada 24 noiembrie – 9 decembrie 2016.*
  22. AZAMFIREI DANIELA& DIRECTOR SCOALA GIMNAZIALA NR. 1 MILEANCA *45.000          *ADMIS *45.000 ADMIS 50.000 ADMIS 140.000 *ADMIS

Niciun comentariu: