joi, 23 februarie 2017

Instruire la proiecte!

Primarii din judetul Botosani au fost chemati  la Prefectura pentru a fi instruiti cu privire la proiectele pentru drumurile de exploatatie agricola, sisteme de irigatii, drumuri comunale precum si cele care vizeaza alimentarile cu apa, educatie si conservarea patrimoniului.
 La întâlnirea organizata de Prefectura Botosani au fost prezenti reprezentantii Centrului Regional pentru Finantarea Investitiilor Rurale Iasi care le-au transmis primarilor si viceprimarilor prezenti ca intr-o prima etapa vor fi finantate proiectele pentru irigatii, drumuri agricole, drumuri forestiere si drumuri comunale dupa care vor fi finantate proiectele pentru apa, apa uzata, educatie si conservarea patrimoniului.
 Reprezentantul Centrului Regional pentru Finantarea Investitiilor Rurale Iasi a precizat ca pana acum s-au depus foarte putine proiecte pentru alimentari cu apa si sisteme de irigatii in judetul Botosani. Imediat au venit reactiile primarilor din judetul Botosani.
 Acestia s-au aratat nemultumiti ca au facut proiecte pana acum, aceste proiecte au fost declarate eligibile dar nu au mai fost finantate.
 In acelasi timp, au prezentat problemele cu care s-au confruntat la celelalte proiecte implementate. In final, reprezentantii Centrului Regional pentru Finantarea Investitiilor Rurale Iasi le-au transmis primarilor sa faca si sa depuna proiecte deoarece vor fi bani.(Bt_ncz)

Niciun comentariu: