luni, 29 mai 2017

Comunicat APIA


Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) – Centrul judetean Botosani reamintește că până la data de 31 mai 2017, inclusiv, fermierii botosaneni care au solicitat subvenții în cadrul Campaniei 2017 au posibilitatea să facă modificări în cererile unice de plată depuse, fără aplicarea de penalităţi. Astfel, solicitanții pot completa şi depune la Centrele locale / judeţean ale APIA Botosani următoarele formulare:
 1. Schimbarea declaraţiei de suprafaţă pentru anul 2017 (formularul M1), prin care se pot face următoarele modificări: - mărirea suprafaţei unei parcele/subparcele deja declarate; - schimbarea culturii; - divizarea parcelei în subparcele;
 2. Completarea declaraţiei de suprafaţă pentru anul 2017 (formularul M2) Prin completarea Formularului M2 se poate: - adăuga una sau mai multe parcele individuale, declarată(e) ulterior depunerii cererii iniţiale;
 3. Retragerea unei/unor parcele sau unei părţi dintr-o parcelă din declaraţia de suprafaţă, a pachetelor de agro-mediu de pe parcelă (retragere parţială de suprafeţe) (formularul M3), conform art. 3 din Regulamentul UE nr. 809/2014.
 4. Declaraţia de retragere totală a suprafeţei din cererea de plată 2017
 5. Schimbarea adresei/coordonatelor bancare/numelui societăţii, fără a se modifica CUI-ul (formularul M4) se depune de către fermier, fără penalităţi, în orice moment după depunerea cererii unice de plată până la emiterea Deciziei de plată.
 6. Solicitarea de retragere a sprijinului aferent unei/unor scheme de plată în Campania 2017 este luată în considerare oricând, mai puţin în situaţiile de la punctul 3.

Niciun comentariu: