joi, 7 decembrie 2017

Pensiile, mai devreme!

Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) a anunțat recent că va oferi posibilitatea celor interesați să-și primească pensiile mai devreme luna asta, potrivit unui comunicat de presă al instituției.
 Împreună cu Poșta Română, CNPP va face posibilă acordarea în avans a pensiilor în luna decembrie, după cum a precizat instituța, într-un comunicat.
 Astfel, pensiile din sistemul public și alte drepturi de pensii prevăzute în legi cu caracter special se vor acorda la domiciliu, în perioada 12 – 22 decembrie; pensiile restante, alte drepturi de pensii prevăzute de legi speciale se vor plăti în întervalul 19 - 22 decembrie; pensiile veteranilor de război se vor achita în perioada 12 - 22 decembrie la domiciliul acestora.
 „În cazul tuturor beneficiarilor care au fost avizați la domiciliu (persoane care nu au fost găsite acasă) plata se face până la data de 28 decembrie, la ghișeele poștale", scrie în comunicatul CNPP. Apoi, cei care primesc pensia prin bănci, vor primi banii la aceeași dată, a mai precizat CNPP, adică la 14 decembrie.

Niciun comentariu: