luni, 10 septembrie 2018

Mesajul Inspectoratului Școlar!

”Iată-ne ajunși la începutul toamnei, când școlile prind iarăși viațăși își deschid porțile pentru copiii care, cu emoție le pășesc pragul.
 Acum, noi, dascălii, începem să cultivăm iar la sfârșitul anului școlar vom culege roadele.
 Roade mai bogate de la an la an, drept mărturie fiind rezultatele recunoscute la nivel național și internațional cu care județul nostru se mândrește.
 Dragi elevi,
Orice lucru trainic se construiește greu, dar fiți convinși că ceea ce realizați și învățați în școală, fiecare efort depus, fiecare oră dedicată studiului va fi o piatră zidită la temelia viitorului vostru.
 Nu ignorați frumusețea și bucuria acestor ani care trec ca gândul.
 Mult succes deopotrivă celor care tocmai încep cu emoție studiile, dar și celor pentru care anul școlar 2018-2019 înseamnă confruntarea cu un examen, fie el de Evaluare Națională, fie de Bacalaureat! Stimați colegi profesori,
 Nouă ne revine sarcina să călăuzim acești copii și să-i pregătim pentru viață.
 Educația adevărată modelează caractere și cultivă pe om nu numai profesional ci și spiritual. ”Educația este ceea ce rămâne după ce ai uitat ce ai învățat la școală” așa după cum spunea și Albert Einstein.
 Stimați părinți,
Vă mulțumim pentru investiția pe care o faceți în educație!
Vă asigurăm că vom încuraja întotdeauna păstrarea tradiției care a adus atâtea rezultate bune, dar, totodată, vom încuraja și inițiativele care au menirea de a moderniza actul educațional pentru a spori calitatea educației!
 Vă dorim un an școlar cât mai rodnic, cu multă sănătate și putere de muncă!”

Niciun comentariu: