marți, 2 iunie 2020

Comunicat APIA

Dată fiind importanța adeverinței în asigurarea completitudinii cererilor de plată unice pe suprafață, reluăm apelul la colaborare instituțională adresat Primăriilor și ne bazăm pe sprijinul autorităților locale în eliberarea documentelor în timp util.
 În același sens, atenționăm beneficiarii de sprijin financiar că întârzierea în depunerea cererilor unice de plată și accesarea concomitentă a aplicației IPA Online de un număr mare de utilizatori în ultimele zile ale Campaniei 2020 poate conduce la timpi mai mari de răspuns ai aplicației sau chiar unele erori de funcționare.
În dorința de a evita supraîncărcarea sistemului informatic IPA Online și de a asigura un flux normal de lucru spre finalul perioadei de depunere, potențialii beneficiari sunt rugați să respecte data și ora comunicate de la nivelul Centrului Județean și Centrelor Locale APIA și să contacteze responsabilul de dosar la numărul de telefon menționat.
 Până la data de 2 iunie 2020, un număr de aproximativ 28.000 solicitanți au depus cereri unice de plată din care 22.489 online, 430 dintre acestea fiind înregistrate în zilele de sărbătoare legală din acest week-end.

Niciun comentariu: