vineri, 30 mai 2008

1 Iunie, mai devreme!

1 Iunie, Ziua copilului, a fost marcată, în avans cu două zile, pe data de 30 mai, printr-o serie de manifestări organizate de Grădiniţa şi clasele I-IV de la Şcoala Mileanca.

Manifestările au început în cursul dimineţii cu „Sărbătoarea copilului" la grupa dnei.educatoare Maria Filip.

Continuate de către grupele doamnelor educatoare Laura Pălăduţă şi Rodica Bordianu.

1 iunie, Ziua Copilului - este ziua în care se celebrează miracolul naşterii, miracolul purităţii dar şi întoarcerea la inocenţă. Nu există limite de vârstă când vine vorba de a sărbători Ziua Copilului.

Oricare dintre noi, pitic sau voinic, are voie să se simtă copil… şi chiar este necesar ca măcar o dată pe an să lăsăm în urmă problemele de zi cu zi , să zâmbim curat, să ne aducem aminte de parinţi...


Ce ar trebui să fie 1 Iunie, Ziua Internaţională a Copilului la noi, în Mileanca? Multe bucurii pentru copii, baloane colorate, jucării, dulciuri, hăinuţe noi, jocuri şi distracţii , prietenii noi, generozitate, dragoste, inocenţă, puritate, duioşie, pictură, dansuri, plimbări, desene pe asfalt, filme, urări, felicitări.


Astăzi este sărbătoare, este Ziua voastră, o zi specială, iar noi vă dorim să aveţi parte de multa dragoste, sănătate, fericire şi numai bucurii. La Multi Ani!





3 comentarii:

3Minator spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
3Minator spunea...

Mici şi drăguţi!

3Minator spunea...

Viitori votanţi - oare tot cu Maftei?!?!