marți, 17 februarie 2009

Rochia de ...criză!

Actuala criza economica mondiala ii face pe oameni sa fie nu doar mai economi, ci si mai inventivi. Daca au aparut nu doar meniul, dar si bautura de criza, o noua gaselnita, de data aceasta vestimentara, se alatura luptei pentru economisirea veniturilor, in acelasi timp cu mentinerea bunului gust.

O rochie ce poate fi purtata in nu mai putin de 100 de feluri este considerata de catre expertii in moda drept "arma suprema impotriva crizei economice". Potrivit jurnalistilor britanici de la "The Sun", rochia, denumita "Zipper", este facuta din 120 de fermoare ce pot fi adaugate, indepartate sau partial desfacute, pentru a oferi celei care o poarta inedita sansa de a avea mai multe rochii intr-una singura.

Creatia poate fi adaptata pentru a obtine, de la o simpla curea sau un tricou, pana la rochii lungi
de seara. Linia gatului, lungimea rochiei si a manecii sunt foarte usor ajustabile. Indepartand fermoarele de la mijloc, tinuta poate deveni chiar un deux-piece, format dintr-o fusta mini si o
bustiera. Ceea ce inseamna ca femeile lovite de criza economica isi pot permite sa dea 100 de euro pe o rochie si sa primeasca mai multe, gratis.

Niciun comentariu: