marți, 27 martie 2012

Inspecţii ... dedicate ”Şcolii altfel”!

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani, îi atenţionează pe profesori, că în timpul Programului “Şcoala Altfel”, ei nu au voie să predea. O echipă de profesori metodişti şi inspectori şcolari, în perioada 2-6 aprilie, vor monitoriza activităţile organizate în această perioadă în şcoli, iar profesorii care nu vor respecta metodologia programului vor fi sancţionaţi.
“Metodiştii educativi vor urmări dacă există un grafic de activităti şi dacă acest grafic se respectă. Rezultatele inspecţiilor se vor consemna în registrul unităţilor de învăţământ. Este o activitate importantă şi singurul gen de activitate la care elevii vin cu plăcere. Cadrele care vor desfăşura ore normale vor suporta consecinţele: orele vor fi tăiate şi nu vor fi plătite“, a declarat Daniel Botezatu, inspectorul general adjunct al IŞJ.
În perioada 2-6 aprilie, în toate unităţile de învăţământ preuniversitar se vor derula o serie de activităţi în cadrul programului naţional “Şcoala altfel”. De-a lungul desfăşurării acestui program se vor organiza activităţi sportive, de creaţie sau de atitudine civică.(BdeBT)

Niciun comentariu: