joi, 29 martie 2012

Ultima zi pentru reînscriere

   Înscrierea copiilor la grădiniţă, care până acum au stat acasă, va debuta pe 7 aprilie, însă spre deosebire de anii precedenţi vor fi înscrişi cu prioritate copiii cu vârste între 4 şi 5 ani.
 Până mâine, părinţii copiilor care deja merg la grădiniţă sunt aşteptaţi pentru a-i reînscrie la cursuri. Potrivit metodologiei, înscrierile se fac în fiecare an.
Copiii de cinci ani vor fi înscrişi la grupa mare, cei de 4 ani la grupa mijlocie, iar cei de 3 ani la grupa mică. În limita locurilor disponibile, se vor putea înscrie şi cei de 2-3 ani.
 Prima etapă a înscrierilor copiilor la grădiniţă a avut loc în perioada lunii martie, în care s-a făcut reînscrierea celor existenţi deja, urmând ca în etapa a doua de înscriere, ce va avea loc în luna aprilie, să fie cuprinşi în grădiniţe, cu prioritate, copiii cu vârsta de 5 ani.
Directorii de grădiniţe au obligaţia ca la sfârşitul fiecărei zile din perioada stabilită, să afişeze la loc vizibil numărul copiilor înscrişi din totalul locurilor disponibile, iar la înscriere este interzisă orice taxă.

Niciun comentariu: