luni, 26 martie 2012

Vânt puternic!

Luni, vremea se va raci in toata tara, astfel incat regimul termic va deveni apropiat de cel normal al perioadei; temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 8 si 18 grade, iar cele minime intre -5 si 5 grade, mai scazute in depresiuni.
Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare in est si sud-est, precum si la munte, dar conditiile pentru precipitatii vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, in Moldova, Dobrogea si estul Munteniei si temporar in celelalte regiuni.
Local in nordul si in centrul teritoriului si izolat in rest se va produce bruma. Marti, valorile termice se vor situa in jurul celor obisnuite pentru ultima decada a lunii martie, iar cerul va fi variabil, cu innorari temporare.
In nordul, centrul si estul tarii, mai ales seara si noaptea, pe arii restranse va ploua slab. Vantul va fi moderat, cu intensificari locale, temporare in majoritatea zonelor. In zona montana vor fi precipitatii locale, mixte, iar vantul va sufla tare, in special pe creste.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 si 17 grade, iar cele minime intre -3 si 7 grade.

Niciun comentariu: