marți, 8 mai 2012

Comunicat APIA

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), Centrul Darabani, anunta ca salariatii agentiei vor lucra în program normal sambata 12 mai, iar duminica 13 mai 2012, pana la ora 12..00. Prin urmare, fermierii sunt așteptați în aceste zile pentru a depune cererea pentru acordarea sprijinului financiar pe unitatea de suprafață SAPS 2012 iar crescatorii de animale  pot depune in aceste zile cererile pentru solicitarea primei pe cap de animal, specia OVINE / CAPRINE - anul 2012.
Reamintim fermierilor care sunt termenele limita de depunere a cererilor de sprijin, dupa cum urmeaza : - pentru depunerea cererilor de sprijin in cadrul masurilor / schemelor de plata pe suprafata SAPS 2012, termenul limita este 15 mai 2012 (fara penalizari )si 11 iunie 2012 , cu penalizari de 1% pentru fiecare zi de intarziere; - pentru plata primei pe cap de animal – specia OVINE / CAPRINE, termenul limita pentru depunerea cererilor este 18 mai 2012.
Atragem atentia fermierilor ca pana la aceasta data se inregistreaza restante importante in respectarea programarilor pentru depunerea cererilor SAPS 2012 , fermierii riscand penalizari de intarziere.
De asemenea, un numar foarte mic de crescatori de animale au depus cererea de plata pentru prima de exploatatie – specia OVINE / CAPRINE, riscand si acestia sa piarda subventia pentru acest an.

Niciun comentariu: