miercuri, 22 august 2012

Mai sunt posturi vacante!

Inspectoratul Şcolar Judeţean nu a reuşit încă să facă încadrarea pe toate posturile din şcoli.
  Astfel, la această dată mai sunt 350 de posturi vacante în sistemul de învăţământ al judeţului.
 Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ), susţine că se va încerca ocuparea acestor posturi în etapele următoare din calendarul mişcării personalului didactic.
 Nu vor fi acceptate pentru ocuparea posturilor decât cadre didactice care au obţinut cel puţin nota 5 la concursul de titularizare.
  Următoarea etapă cuprinsă în calendarul mişcării personalului didactic este cea de pe 24 august, când urmează să fie soluţionate cererile de pretransfer, prin consimţământ, între unităţile de învăţământ, în şedinţa publică.
O altă etapă va urma spre finalul lunii, pe 29 august, când se vor lua în discuţie cererile cererilor cadrelor didactice titulare care au intrat în restrângere de activitate şi nu şi-au rezolvat situaţia prin transfer sau repartiţie în şedinţă publică prin detaşare în interesul învăţământului.
 În aceeaşi zi vor fi căutate soluţii şi pentru detaşările la cerere în şedinţă publică.
Următoarele două zile, 30 şi 31 august, sunt rezervate repartizării candidaţilor rămaşi fără posturi după concediu, precum şi a candidaţilor care solicită angajarea în baza notelor de la concursurile din sesiunea iulie 2010 sau iulie 2011.

Niciun comentariu: