joi, 4 octombrie 2012

Ajutorul de încălzire.

Din 15 octombrie 2012 se depun dosare pentru obţinerea subvenţiilor pentru încălzire.
 Condiţiile rămân cele de anul trecut:
 sistem centralizat - venit net sub 786 de lei/membru de familie, respectiv 1.082 de lei/persoana singură, gaz sau lemne - 615 lei/ membru de familie.
Ajutoarele se vor acorda ca şi în anii precedenţi, pentru perioada noiembrie –  existând două sisteme de încălzire a locuinţelor, respectiv gaze naturale şi lemne, cărbuni sau combustibili petrolieri. Prezentăm tranşele de venituri în funcţie de care se acordă ajutoarele, precum şi cuantumul acestora: familiilor şi persoanelor singure al căror venit net mediu lunar pe membru de familie, respectiv al persoanei singure se situează până la 155 lei li se acordă o sumă de 262 lei pentru gaze naturale şi 54 lei pentru încălzirea locuinţei cu lemne, cărbuni sau combustibili petrolieri;
 familiilor şi persoanelor singure al căror venit net mediu lunar pe membru de familie, respectiv al persoanei singure se situează între 155,1 lei şi 210 lei li se acordă o sumă de 162 lei şi 48 lei pentru încălzirea locuinţei cu lemne, cărbuni sau combustibili petrolieri;
 familiilor şi persoanelor singure al căror venit net mediu lunar pe membru de familie, respectiv al persoanei singure se situează între 210,1 lei şi 260 lei li se acordă o sumă de 137 lei şi 44 lei pentru încălzirea locuinţei cu lemne, cărbuni sau combustibili petrolieri.
Ajutorul pentru încălzire se va acorda pe baza cererii întocmite de titular care, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 70/2011.
 Cererea va fi însoţită de actele doveditoare privind componenţa familiei şi veniturile realizate de membrii acesteia.

Niciun comentariu: