miercuri, 3 octombrie 2012

Meteo: 3 - 15 octombrie

Administraţia Naţională de Meteorologie /ANM/ a publicat, ieri, prognoza meteo pentru intervalul 3-15 octombrie, conform căreia pe întreaga durată a intervalului, valorile termice se vor încadra în limite normale pentru luna în curs.
 Excepţii se vor înregistra în primele zile ale perioadei, când vremea va fi mai călduroasă.
În Mileanca, în primele zile ale intervalului de prognoză, temperatura aerului va marca o scădere treptată, de la valori medii diurne de 26 grade Celsius, în prima zi, şi spre 22-24 grade Celsius, între 4 şi 6 octombrie.
 În perioada 7-9 octombrie, o nouă răcire va aduce maximele termice spre valori medii de 15 grade Celsius, apoi vremea se va încălzi uşor, astfel încât în intervalul 10-15 octombrie temperaturile vor atinge, în medie, aproximativ 18-19 grade Celsius, ziua, şi 8 grade Celsius noaptea.
 Pe data de 3 octombrie, va ploua slab şi pe arii restrânse, dar probabilitatea pentru ploi mai extinse va fi mai semnificativă între 7 şi 11 octombrie.
Prognoza ANM, valabilă pentru intervalul 2-15 octombrie a.c. are la bază datele provenite de la Centrul european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) din Reading, Anglia.

Niciun comentariu: