marți, 8 octombrie 2013

Analize contra cost!

Botoșănenii care nu vor fi internați în Spitalul Județean sau care nu vor ajunge la Unitatea la Primiri Urgențe, vor avea posibilitatea să facă analize contra-cost la laboratoarele acreditate RENAR ale celei mai mari unități spitalicești din județ.
 Viorel Iliuță, managerul Spitalului Județean, a spus că la această dată sunt acreditate laboratoarele de analize de la Secția de Pediatrie, Secția de Obstetrică și Ginecologie și de la Spitalul Județean, iar la aceste laboratoare se pot face analize care nu se fac la laboratoarele private sau care necesită o durată mai îndelungată de timp, întrucât sunt trimise la București, cum ar fi de exemplu testele hormonale.
 “Putem acoperi bine necesitățile de analize medicale ale botoșănenilor și nu numai și vom face o campanie de promovare a acestor laboratoare care pot face analize pe care multe laboratoare nu le pot face.
 Avem capacitatea să facem aceste analize.
 Facem niște calcule de cost per analiză să vedem la ce nivel ar putea să fie tarifele și sigur că vom face inclusiv analize la cerere, cu plată pentru cei care doresc acest lucru.
 Analizele soclitate de actul medical rămân în continuare gratuite", a spus Viorel Iliuță.

Niciun comentariu: