luni, 28 octombrie 2013

Comunicat de presă - TOTAL TAEKWONDO

La sfârşitul săptămânii trecute sportivii CLUBULUI SPORTIV TOTAL TAEKWONDO BOTOŞANI condus de CĂTĂLIN CHIRIAC, au participat la competiţia de TAEKWONDO WTF pentru copii, cadeţi, juniori şi seniori CUPA ROMÂNIEI, competiţie ce a ajuns anul acesta la a XIV-a ediţie, evenimentul ce s-a susținut în incinta Salii Sporturilor din Brașov, în perioada 26-27 Octombrie 2013.
Desfăşurată sub egida Federaţiei Romane de Taekwondo WTF, competiţia a reunit la start sportivi de la cluburi cu tradiţie din toată ţara, printre competitori aflându-se şi o delegaţie botoșăneana formată din 14 sportivi, iar la capătul celor două zile de concurs C.S. TOTAL TAEKWONDO BOTOSANI a obţinut șase medalii: 3 de aur şi 3 de argint.
 În prima zi au intrat în concurs treisprezece sportivi şi au cucerit şase medalii.
 Cele trei medalii de argint au fost obținute de ALBU SÂNZIANA la categoria juniori feminin -55 kg, BUTNARIU ANDREI NECULAI la categoria juniori masculin -48 kg şi MATEI KARINA ALEXANDRA la categoria cadeţi 2 feminin -35 kg iar cele trei medalii de aur au fost obținute de ROZNOVANU GEORGIANA la categoria juniori feminin -44 kg, NAHARNIUC MIHAI FLORIN la categoria cadeţi 1 masculin -61 kg si TUREŢCHI COSMIN la categoria cadeţi 1 masculin +65 kg.
 Pentru delegaţia C.S. TOTAL TAEKWONDO BOTOSANI, în a doua zi de concurs a luptat GULUTA TEODOR MIHAIL la categoria cadeți 2 masculin +40 kg care după un meci strâns a pierdut medalia de bronz la un singur punct.
 De remarcat la această competiție este faptul că jumătate din sportivii cu care am participat au ajuns în finală la categoria lor de greutate iar RADIS ANDI EDUARD, MADULARU NICOLE, IRIMIA SERBAN IULIAN, MIHAI RAREŞ VALENTIN şi CIOBANU SERBAN CONSTANTIN au pierdut în sferturi medalia de bronz.
 Sportiva Matei Karina Alexandra s-a remarcat prin evoluția sa, după patru meciuri istovitoare a obținut medalia de argint la a doua prezenţă într-o competiţie de o asemenea anvergură.
 Sunt mândru de acești copii şi îi felicit pe toţi medaliaţii dar şi pe ceilalţi participanţi din lot care nu au putut ajunge pe podium deşi au avut prestaţii bune, pentru că “numai cei ce au cunoscut înfrângerea, prețuiesc cu adevărat victoria şi totodată în mod special, să-i încurajam pentru continuitatea în activitate şi stoicismul cu care reușesc să lase deoparte toate problemele cu care se confruntă, păstrând speranța vie a unor noi performante.
 Ca de fiecare dată galeria formată din părinți ne-a însoțit la Braşov să ne încurajeze.

Niciun comentariu: