marți, 1 octombrie 2013

Corp de experți

Ministerul Educatiei Nationale va organiza o noua etapa de selectie a cadrelor didactice pentru constituirea corpului de experti in management educational.
Este cea de-a cincea editie organizata.
 Potrivit calendarului, in data de 21 octombrie se va afisa programul, numarul de locuri si metodologia de concurs.
 In perioada 21-28 octombrie cadrele didactice care vor sa participe la aceasta selectie trebuie sa completeze formularul de selectie online, iar in data de 28 octombrie se vor afisa listele cu candidatii admisi in urma selectiei online.
 Pe 29 si 30 octombrie va avea loc depunerea portofoliilor de catre candidatii declarati admisi in urma selectiei online, iar pe 31 octombrie si 1 noiembrie Inspectoratul Scolar Judetean va transmite la Minister lista candidatilor declarati admisi la data selectiei online.
 In perioada 4-7 noiembrie va avea loc evaluarea portofoliilor de catre comisiile constituite la nivelul ISJ si al Ministerului Educatiei, pe 8 noiembrie se vor valida rezultatele selectiei de catre Consiliul de Administratie al ISJ si afisarea rezultatelor.
 In perioada 11-15 noiembrie cei nemultumiti de rezultat pot depune contestatii, iar pe 19 noiembrie rezultatul contestatiilor va fi transmis de catre Minister.
 Pe 22 noiembrie Ministerul Educatiei va emite ordinul privind noii dascali admisi in corpul expertilor.

Niciun comentariu: