luni, 13 ianuarie 2014

Încep olimpiadele şcolare

Elevii pasionaţi de anumite materii şcolare sau chiar extraşcolare iau startul olimpiadelor locale.
 Din programamul de desfăşurare al acestor concursuri, stabilit de reprezentanţii Inspectoratului Şcolar, rezultă că în a doua parte a lunii ianuarie vor avea loc o serie de olimpiade şi concursuri naţionale.
 Pentru elevii care abia deschid “cartea succesului”, facem cunoscut faptul că Olimpiada Locală de Matematică se va desfăşura în data de 18 ianuarie, în 30 de zone şi în toate liceele teoretice.
 Olimpiada judeţeană, la care vor putea participa studioşii care au devedit că au un bagaj consistent de cunoştinţe, va avea loc în data de 8 martie.
 Până pe data de 20 ianuarie, unităţile de învăţământ trebuie să transmită IŞJ  lista elevilor participanţi la olimpiada de fizică, etapa locală, programată pentru data de 26 ianuarie 2014.
 Ulterior, până pe 29 ianuarie, directorii de şcoli vor transmite Inspectoratului lista cu elevii calificaţiu pentru etapa judeţeană.
Luna aceasta va avea loc şi etapa la nivelul şcolilor la olimpiada de geografie, urmând ca etapa locală la clasele VIII-XII să fie susţinută în data de 22 februarie 2014, iar cea judeţeană în luna martie.

Niciun comentariu: