joi, 3 aprilie 2014

Plata pensiilor în avans!

n luna aprilie 2014 plata pensiilor se va face în avans, ultima zi în care se dorește să se achite sumele aferente beneficiarilor, fiind stabilită pentru 18 aprilie.
 Mai exact, în această lună, având în vedere Sărbătorile Pascale, pensiile vor fi plătite cu câteva zile în avans, în intervalul 10 - 18 aprilie în loc de perioada 14 - 28 aprilie, așa cum se plătesc de obicei.
 Anunțul a fost făcut de reprezentanții Casei Județene de Pensii.
 Cei care care nu vor fi găsiţi la domiciliu în această perioadă îşi vor putea ridica pensiile de la sediul subunităţilor poştale până în penultima zi lucrătoare din lună, respectiv 29 aprilie.
 “În ceea ce priveşte plata pensiilor prin conturi bancare, aceasta se efectueaza conform Conventiilor inchiate de catre CNPP cu unitatile bancare.
Astfel CJP Botosani trebuie sa vireze sumele catre banci pana pe data de 12 a lunii aprilie astfel incat plata drepturilor banesti catre beneficiari sa inceapa cel mai tarziu in data de 14 aprilie.
 Depunem insa toate eforturile ca plata sumelor catre banci sa fie efectuata cel tarziu in data de 10 aprilie astfel incat sa nu existe intarzieri la plata efectiva a drepturilor banesti catre pensionari”, a declarat directorul executiv al CJP Botosani.

Niciun comentariu: