joi, 12 iunie 2014

Promoția 2014 a clasei a VIII- a

Elevii celor două clase a VIII-a ale Școlii Gimnaziale Nr.1 Mileanca vor pune capăt, peste câteva zile, unui moment important din viaţa lor.
Un moment aşteptat cu nerăbdare şi cu emoţie, în acelaşi timp, în care vor trece pragul care desparte copilăria de adolescenţă.
 “Nouă, celor care slujim Școlii Gimnaziale din Mileanca, ne place să credem că anii petrecuţi ca elevi ai acestei şcoli de către promoţia 2014 îşi vor pune consistent amprenta asupra devenirii umane a celor care numără astăzi ultimele emoţii, gânduri de recunoştinţă şi bucurii din viaţa de elev de şcoală gimnazială.
Dragii noştri absolvenţi se află la finalul unui drum presărat cu reuşite, încercări, reîncercări sau… nereuşite. Le-am călăuzit paşii cu speranţă şi încredere permanentă în izbânda lor de azi şi de mâine.
 Suntem siguri, noi, întreg colectivul profesoral, că ne vor purta mai departe idealurile şi principiile de viaţă, ştiind, înainte de toate, să fie numiţi «Oameni».
 La ceas de bilanţ, suntem încântaţi că printre absolvenţii de astăzi se află elevi care au participat la olimpiade şi concursuri şcolare, la competiţii sportive, la numeroase proiecte şcolare şi care s-au implicat dezinteresat în campanii umanitare sau ne-au încântat cu virtuozitatea interpretării la diverse instrumente muzicale.
 Promoţiei 2014 îi urăm mult succes la toate examenele vieţii şi să nu uite niciodată spiritul care a format-o!”, a spus profesorul Ciprian Mitoceanu, dirigintele clasei a VIII_a B.



Niciun comentariu: