marți, 4 noiembrie 2014

Rechizite școlare...ultima tranșă!

Elevii milenceni din clasele I-VIII care provin din familii cu venituri reduse urmează să primească, până pe 10 noiembrie, caiete și ghiozdane prin programul „Rechizite școlare”.
 Pentru programul „Rechizite școlare” s-a alocat un total de aproape 500.000 lei, elevii din clasele primare urmând să primească rechizite în valoare de 25 lei/elev, în timp ce pentru cei din clasele gimnaziale, pachetele valorează cu cinci lei mai mult/elev.
 Zilele trecute s-a primit penultima tranșă, urmând ca în zilele următoare să se primească ultima tranșă pentru județul Botoșani de rechizite școlare.
La nivelul județului există un total de 23.832 beneficiari.
 Copiii urmează să primească strictul necesar pentru a-și desfășura activitatea școlară.
 Un elev care merge pentru prima dată la școală, în clasa I, va primi două caiete tip I, două caiete tip II, un caiet special Abecedar, unul special matematică, două de matematică, două caiete desen A4, patru creioane, un stilou cu 24 de rezerve, un set de șase creioane colorate, o radieră, o riglă, un penar, acuarele cu pensulă, ghiozdan, ascuțitoare, bețișoare, patru coperte de caiet A5.
 Cei mai mulți beneficiari sunt cei înscriși în clasele gimnaziale V-VII, 198 la număr, în timp ce la clasa VIII-a sunt 36, clasele II-IV au  25, clasa I, 18, iar clasa pregătitoare, 15.

Niciun comentariu: