vineri, 18 martie 2016

Atenționare meteo!

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o atentionare de temperaturi minime negative, bruma, precipitatii mixte si intensificari ale vantului, valabila in intervalul 19 martie, ora 03 – 20 martie, ora 08.
 Potrivit informatiilor transmise de ANM, in intervalul mentionat, valorile termice vor fi in scadere in majoritatea zonelor, dar in special in jumatatea de nord-est a tarii, unde vremea va deveni rece pentru aceasta perioada din an.
 In noaptea de sambata spre duminica (19/20 martie) se vor inregistra temperaturi preponderent negative, in depresiuni vor fi minime la limita gerului si pe suprafete extinse se va produce bruma.
 Se vor semnala precipitatii in general slabe, sub forma de ninsoare in zona montana si mixte, la inceput local in nord, in est si in centru, apoi izolat si in partea de sud-est a teritoriului.

ntul va avea intensificari la munte, dar temporar si in celelalte regiuni, cu viteze mai mari in Moldova, Dobrogea, Muntenia si vestul Olteniei, unde vor fi rafale de 55-60 km/h.

Niciun comentariu: