joi, 16 iunie 2016

Înscrierea la testarea naţională.

Absolvenţii de gimnaziu intră în vacanţă de mâine, 17 iunie, urmând ca în perioada 27 iunie - 29 iunie să susţină probele examenul de capacitate.
 Tot până vineri, ei trebuie să se înscrie la testarea naţională.
 Evaluarea Naţională va debuta luni, 27 iunie 2016, cu proba scrisă la Limba şi literatura română, va continua marţi, 28 iunie, cu proba scrisă la Limba maternă, iar miercuri, pe 29 iunie, absolvenţii clasei a VIII-a vor încheia seria testărilor cu proba scrisă la Matematică.
 Primele rezultate vor fi afişate pe 1 iulie, până în ora 16.00, iar imediat după această oră elevii nemulţumiţi de nota finală vor putea depune contestaţii până la ora 20.00.
Rezultatele finale după contestaţii vor fi afişate pe 5 iulie.
 Probele scrise pentru Evaluarea Naţională încep la ora 9.00, moment în care se deschid plicurile sigilate care conţin varianta de subiecte multiplicată, în fiecare sală în care se susţine examenul. Accesul elevilor în săli este permis, cel mai târziu cu 30 de minute înainte de începerea probei, respectiv până la ora 8.30, în fiecare zi în care se desfăşoară probele scrise, iar supravegherea este asigurată, pentru fiecare sală, de doi asistenţi, cadre didactice de altă specializare decât cea corespunzătoare disciplinei la care se susţine proba.
 Elevii au la dispoziţie 120 de minute pentru rezolvarea testelor.
 Din momentul distribuirii subiectelor, niciun elev nu mai poate intra în sală şi niciun elev nu poate părăsi sala, decât dacă predă lucrarea scrisă şi semnează de predarea acesteia.
 Elevii care nu se află în sală în momentul distribuirii subiectelor pierd dreptul de a mai susţine

Niciun comentariu: