luni, 11 iulie 2016

A fi sau a nu fi !?

La o lună de la alegeri, comuna Mileanca încă nu are Consiliu Local (CL) şi primar, deşi la alegerile din 5 iunie a fost ales ca edil Alexandru Azamfirei.
Asta după ce contestaţia formulată în privinţa unui consilier a ajuns şi în atenţia Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP), nu doar a Instituţiei Prefectului.
 Concret, imediat după şedinţa de constituire a CL organizată în urmă cu două săptămâni, s-a depus o contestaţie privind un consilier local care a fost învestit în funcţie deşi şi-ar fi depus înainte demisia. Aceasta a ajuns la Prefectură, care a solicitat un punct de vedere şi de la secretariatul primăriei comunei Mileanca.
„Se ţine corespondenţa cu această primărie. Răspunsul lor a fost că s-a strecurat o greşeală de redactare, pe care au corectat-o, doar că Instituţia Prefectului nu poate certifica astfel de corecturi, fapt pentru care s-a transmis spre competenţa poliţiştilor”, a explicat subprefectul Daniela Beclea. Aceasta a adăugat că se aşteaptă un răspuns şi de la această instituţie, timp în care la Mileanca nu se vor face şedinţe de constituire a noului executiv în teritoriu.( Mbt)

Niciun comentariu: